Avion

Om Avion

Avion tror på enkelhet. Det ska vara enkelt att snabbt få ett pris på din flygning. Det ska vara enkelt att boka din flygning. Det ska vara enkelt att snabbt få kontakt med oss om du skulle ha frågor.

Vi har sammanlagt över 20 års erfarenhet av flyg och jobbar idag aktivt inom andra delar av flygbranschen. Genom vår dagliga kontakt med flygbolagen kan vi snabbt få fram ett pris på din flygning och enkelt boka när det behövs.

Service

Vi levererar service med den omtanke och känsla som våra kunder förtjänar. Vi bryr oss om våra kunder och gör allt för att de ska vara nöjda med vårt engagemang.

Snabbhet

En offert ska inte ta lång tid att få oavsett hur komplicerad den må vara. Nyckeln till ett bra samarbete är att kommunikationen funkar snabbt och enkelt.

Kontakta oss på info@avion.se eller +46 8 58 777 500

Kunskap

Vi lever och andas flygplan! Med vår erfarenhet som piloter så kan vi flygbranschen, vi kan våra flygplan, vi kan våra flygplatser. Bättre samarbetspartner finns det inte.

Engagemang

Vi ser till att du kan leverera det lilla extra för kunden vilket gör att du står ut gentemot dina konkurrenter. Special catering, upptryckta nackskydd, skyltningar på flygplats är många områden som kan göra skillnad. Vi hjälper dig leverera en bättre produkt gentemot dina konkurrenter.

FAQ

Följ Avions 3 enkla steg. Om du accepterar vår offert så kontaktar vi flygoperatören och får din flygning bekräftad. När du får en bekräftelse från Avion är din flygning bokad.

Nej, vanligtvis inte. Det är sällan som den totala kostnaden av att hyra eget flyg överstiger tidskrävande reguljära flygningar. Anledningen till detta är att du skräddarsyr dina avgångar och på så sätt minskar kostnaderna för övernattning och hotell.

Nej, vi hyr endast ut hela flygplan för din resa.

Avions kontakter inom flygindustrin kommer att garantera dig marknadens bästa pris för din flygning. Det kostar dig inget extra att anlita oss som din flygmäklare.